Ennen painamista

Painotöiden suunnittelu ja koulutus

Autamme mielellämme painotyönne suunnittelussa ja eri ratkaisumahdollisuuksien selvitystyössä sekä valinnassa. Olemme myös toteuttaneet erilaisia painotuotteisiin liittyviä tietoiskuja / luentoja / koulutuksia ryhmille.

Sivunvalmistus

Käytössämme on viimeisin versio Adoben ohjelmistopaketista, johon kuuluu mm. InDesign, Photoshop, Illustrator ja Acrobat Pro. Tämän lisäksi tietenkin Microsoft Office -tuoteperhe tuttuine Word, Excel ja PowerPoint -ohjelmistoineen. Näiden de facto -pakettien lisäksi käytämme monia muita työkaluohjelmistoja tarpeen mukaan.

Sähköiset tuotteet

Usein tulee sanottua, että painosmäärän pitää olla vähintään yksi. Nykyisinhän edes sitä ei aina tarvita vaan asiakkaalle toimitetaan sähköisiä tuotteita erilaisissa muodoissaan: painokelpoiset pdf -tiedostot, nettipdf:t, pdf-lomakkeet, word -lomakkeet... Tai toimitukseen sisältyy sekä painettuja tuotteita että erilaisia sähköisiä versioita samasta aiheesta. Löytyisikö sinulle elämääsi helpottava ratkaisu näistä?

Muut palvelut

Muina palveluina voisi mainita käännöstyöt (mm. Denon -manuaaleja olen kääntänyt useita englannista suomeksi), tuotesyöttö verkkokauppaan, painotuotteiden tai nettisivustojen oikoluku... Kysy ihmeessä, jos mieleesi tulee työ, jonka jostakin syystä haluaisit teettää esim. minulla.

Kysyttävää painotuotteista? Haluatko painotarjouksen?

Soita 044 358 0016 / Hessu tai lähetä alla olevalla yhteydenottolomakkeella postia niin vastaamme mahdollisimman nopeasti!

Yhteydenottolomake